FJ Entreprise

Søger I et kompetent byggefirma til jeres byggeprojekt – uanset om det er renoveringer, tilbygninger eller projektbyggerier – så kan FJ Entreprise hjælpe!

FJ Entreprise er målrettet private og erhverv, som ønsker hjælp til renoveringer, tilbygninger eller projektbyggerier såsom rækkehusprojekter, etagebyggeri, logistikhaller, sportshaller eller firmadomiciler.

Hos FJ Entreprise arbejder vi altid ud fra devisen; "en aftale er en aftale". Det gør vi, fordi tillid er nøglen til et stærk samarbejde, hvor alle parter oplever succes i byggeriet. I kan derfor altid regne med, at FJ Entreprise går den ekstra meter for vores kunder. 

Bag FJ Entreprise står stifter og ejer Glenn Jacobsen, der har arbejdet som totalentreprenør i store firmaer. Han har været med til at opstarte og gennemføre mange forskellige projekter, og her kan nævnes over 500 lejligheder og rækkehuse, 2.000 m2 detailbutik, 7.000 m2 produktionshal og administrationsbygning og 20.000 m2 sportshal, rådhus og politistation.

Alle vores medarbejdere i FJ Entreprise har stor erfaring indenfor byggeri, og I er derfor i trygge hænder fra start til slut.

Ønsker I hjælp eller en uforpligtende snak omkring jeres forestående byggeri, er FJ Entreprise klar til at hjælpe jer trygt i mål.

bubble