Hjem til kostpris
med familien Jacobsen

I 2019 blev grundstene til FJ Huse lagt af Glenn Jacobsen og hans familie med den mission om at skabe en mere gennemsigtig, ærlig og tryg totalløsning for alle, der går med boligdrømme.

FJ Huse drives af Glenn Jacobsen sammen med resten af familien Jacobsen. Vi udfører alle former for byggerier til både private og erhverv. Vi har siden 2019 hjulpet private og erhverv med at opføre deres boligdrømme. Uanset om det er enfamiliehuse, sommerhuse, totalrenoveringer, tilbygninger, erhvervsbyggeri eller bolig- og etagebyggeri, så står vi klar med professionel sparring og rådgivning.

Konceptet Hjem til kostpris

Ideen til FJ Huse og konceptet Hjem til kostpris opstod, da Glenn Jacobsen og hans kone skulle bygge et nyt hus tilbage i 2017. Dengang startede de med at kontakte diverse typehusfirmaer, men hvor de oplevede at måtte gå på kompromis med deres drømme, hvis de skulle blive inden for deres rammer.

Frustrationen over ikke at kunne skræddersy deres eget hjem til en fair pris, fik dem til at tænke i andre baner. Glenns erfaring fra og kendskab til byggebranchen gjorde, at de derfor selv valgte at bygge deres eget hjem til kostpris.

Det fik Glenn til at stifte FJ Huse for at hjælpe andre familie med at bygge deres drømmehus til kostpris. 

Mission

Vores mission er at skabe en gennemsigtig, ærlig og tryg løsning for nye boligejere, der ønsker at udleve deres boligdrøm. Det opnår vi ved at inddrage vores kunder, så de har medbestemmelse, indsigt og overblik over de økonomiske samt praktiske muligheder. 

Det, synes vi, er mest fair for vores kunder.

Hos FJ Huse arbejder vi med vores 3 kerneværdier; tryghed, personlighed og gennemsigtighed, som vi synes skaber det bedste samarbejde med vores kunder og leverandører. 

Tryghed

Vi lægger værdi i at vores kunder føler sig trygge, når de samarbejder med FJ Huse. Med en informativ og inddragende tilgang til processen skaber vi tryghed, når du skal udleve din boligdrøm.

Personlighed 

Vi forstår, at jeres bolig ikke kun er en realisering af jeres drømme, men også en investering i fremtiden. I kan derfor altid forvente at blive mødt med en personlig behandling og forståelse for, at det er en livsinvestering at udleve sine boligdrømme.

Gennemsigtighed

FJ Huses kernekoncept handler om gennemsigtighed. Det skal være nemt for jer at gennemskue, hvad de forskellige dele af jeres byggeri koster. I kan derfor altid forvente, at vi leverer alle priser og tilbud med gennemsigtighed, så I ved, hvad I betaler for. 

Læs mere om vores koncept her 


Et hold af forskellige kompetencer

Peter Sjøgaard Dodd

Peter Sjøgaard Dodd

Direktør, Bæredygtig byggeri & produktion

+45 2464 8899
psd@fjhuse.dk

Helle Jacobsen

Helle Jacobsen

Økonomi og Administration

+45 2247 6324
hja@fjhuse.dk

Karolina Nesterowicz

Karolina Nesterowicz

Arkitekt

+45 2227 1719
kne@fjhuse.dk

Jakob Hedegaard

Jakob Hedegaard

Byggerådgiver

+45 2818 0452
jhe@fjhuse.dk

Anders Christian Schjøth

Anders Christian Schjøth

Driftschef

+45 2480 0021
acs@fjhuse.dk

bubble